zaterdag 21 december 2013

Column #4


Formidable
We kennen allemaal de versie Formidable van Stromae. Maar heb je ook al de versie van Cheyenne Toney gehoord? Nee? Na vandaag kan je er niet meer omheen, want deze prachtige vertolking van Cheyenne blijf je luisteren. Vandaag kwam haar versie binnen in de top 40 op plaats achttien.

Cheyenne vertolkte haar eigen versie van Formidable twee weken geleden tijdens de liveshow van ‘The Voice of Holland’ (TVOH). Je moet er maar aan staan om een eigen geschreven versie tijdens de liveshow van TVOH te zingen. Cheyenne deed het, en net als de titel al zegt: “FORMIDABLE” (met hoofdletters).
Vorige week schreef ikzelf in een post dat je een goede versies niet moet willen verbeteren. Dat neem ik bij deze terug! Wanneer je het net zo verbeterd als Cheyenne, verbeter er dan maar lekker op los.

Andere nieuwkomers
Naast het liedje Formidable van Cheyenne Toney staan er nog vier nieuwe nummers in de top 40 van deze week. Namelijk: Wake Me Up (Jamai), Eat Sleep Rave Repeat – Calvin Harris Remix (Fatboy slim & Riva Starr ft. Beardyman), Flute (New World Sound & Thomas Newson) en Say Heaven Say Hell (Miss Montreal). Ik ben er niet helemaal kapot van, maar jullie wellicht wel.


Adios!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten