zaterdag 7 december 2013

Column #2

Samen voor altijd

Vijf jaar geleden zong Marco Borsato nog een liedje over zijn dochtertje. ‘Dochters’ heette toen der tijd de single van de Nederlandse zanger. Een prachtig liedje over drie fases uit het leven van papa en dochter. Vandaag kwam Marco Borsato samen met zijn dochter Jada binnen op nummer 12 met het liedje ‘Samen voor altijd’.

Bij het horen van de eerste zin had ik meteen kippenvel. Het mooie, kleine stemmetje van Jada in combinatie met haar vader. Prachtig! Het is aandoenlijk om de twee samen te zien zingen. Alsof er even niks anders bestaat dan haar vader en zij.
De tekst is helaas wat minder sterk, wel herkenbaar. Maar wat maakt het uit? De combinatie van de Nederlandse zanger en zijn dochtertje dat doet het hem. Vooral zijn dochtertje steelt met haar stemmetje de show en papa Borsato die is alleen maar ontzettend trots.

Andere nieuwkomers
Naast ‘Samen voor altijd’ zijn er nog drie nieuwkomers te vinden in de top 40 van deze week. Ik heb het over: Wizard (Martin Garrix & Jay Hardway), Do What U Want (Lady GaGa ft. R. Kelly) en It’s Time (Imagine Dragons). Drie nummers met een heerlijke beat! Vooral Wizard van Martin Garrix is een heerlijk nummertje voor deze zaterdagavond. Dus ga je vanavond stappen? Vraag deze plaat aan bij de DJ en ga HELEMAAL los…




Klik hier voor de complete top 40 van week 49!

Adios!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten