vrijdag 27 december 2013

Artpop deluxe


Deze wonderbaarlijke zangeres brak in 2008 door met haar eerste CD The Fame, ze scoorde hit na hit, werd dit jaar door Time management uitgeroepen tot de op een na meest invloedrijke persoon van dit decennium en dit jaar konden haar fans eindelijk weer genieten van een nieuw album. Ik heb het over niemand minder dan Lady Gaga. De vrouw die ooit in een vleesjurk op het podium verscheen.

Vandaag bracht de extravagante Lady Gaga een ‘deluxe edition’ uit van haar album Artpop, die 8 november dit jaar uitgebracht werd. Naast het album bevat deze CD een bonus-dvd. Een dvd van het concert dat ze in november in Londen gaf waarbij de zangeres weer groots uitpakte met decor, kleding en noem zo maar op. Het zou ook behoorlijk weird zijn als ze dat niet deed. We kennen haar immers ook van de uitbundige kostuums en decors.

Neem nou de vleesjurk die Lady Gaga droeg tijdens de MTV Video Awards in 2010. Niet een jurk die je dagelijks aan trekt, lijkt mij. De extravagante zangeres trekt zich echter nergens iets van aan en trekt wel een vleesjurk aan. Hiermee werd haar jurk beschouwd tot meest extravagante podiumkostuum van een wereldster. Toch vinden we het allemaal geweldig om naar te kijken en zouden we allemaal voor een prikkie haar show een keer mee willen maken.

Dus heb je ooit al eens een concert van Lady Gaga willen bewonderen, maar zijn de kaartjes te duur? Dan is dit je kans om toch het concert van Lady Gaga in Londen te herbeleven in je eigen huiskamer!



Adios!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten