zaterdag 11 januari 2014

Red Lights


Één van werelds beste DJ’s is vandaag binnen gekomen in de Top 40 van week 2. Vele hits schreef hij al op zijn naam, hij reist de hele wereld over en had een eigen wassenbeeld in Madame Tussauds. Ik heb het over niemand minder dan Tiësto, oftewel Tijs Michiel Verwest.

Zoals we van Tiësto gewend zijn, zit er weer een heerlijke beat onder Red Lights. Daarnaast heeft de DJ er ook wat extra’s aan toegevoegd: zang. De zang geeft net dat extra tintje aan de song waardoor het leuk blijft om naar te luisteren. Alleen een beat die af en toe veranderd wordt vervelend en is alleen leuk voor in de nachtclubs. In combinatie met de zang is het ook leuk om te luisteren wanneer je op de fiets zit, radio luistert of (natuurlijk) in de nachtclub/café. Een mooi staaltje werk dus van de DJ!

Andere nieuwkomers
Naast Tiësto zijn ook Bruno Mars en Sam Means deze week terug te vinden in de Top 40. Beiden brengen een rustig maar ‘beautiful’ nummer ten gehore. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik na een minuut of anderhalf bijna in slaap val. Een lekkere beat en variatie in het liedje is ver te zoeken. Het is een beetje monotoon. Ik heb het over de liedjes Moonshine (Bruno Mars) en  Yeah Yeah (Sam Means).


Adios!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten