zaterdag 30 november 2013

Column #1

Hard out here
‘I suppose I should tell you, what this bitch is thinking.’ Zo begint de nieuwste single Hard Out Here van Lily Allen. Een liedje over het harde bestaan van een bitch, een liedje met maar weinig inhoud en de inhoud die voor veel meiden in de wereld de werkelijkheid is.

Maar eerlijk is eerlijk. Hoewel het geen hoogstaand liedje is, heeft het liedje wel een lekker deuntje. Een deuntje dat snel in je hoofd blijft zitten en waardoor jij en ik het straks onder de douche mee staan te blèren. Want wees nou eens eerlijk de meest zinloze nummers zijn wel het leukste om mee te zingen!

Wat ik me echter meteen afvroeg was: “Zal dit liedje over Lily Allen zelf gaan? Ziet zij zichzelf als een ware bitch met een hard bestaan?”. Dat harde bestaan zal wel meevallen bij Lily Allen. Ze heeft inmiddels geld zat op haar rekening weten te zetten. Maar of ze een echte bitch is. I don’t think so. Ik denk dat ze zich alleen maar achter haar bitchy-imago verschuilt.

Andere nieuwkomers
Naast hard out here van Lily Allen kwamen er nog drie andere songs de top 40 binnengeslopen deze week. Ja, binnengeslopen! Alle vier de nummers wisten namelijk niet hoger te komen dan plaats 22, 32, 36 en 38. Maar naar de nummers geluisterd te hebben kan dat ook (nog) niet. De andere drie nummers zijn: Trumpets (Jason Derulo), Look Right Trough – MK Remix (Storm Queen) en Dare Out (Hardwell ft. Matthew Koma).

Klik hier voor de complete top 40 van week 48!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten